6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

SMMMO'da seçim heyecanı

KONYA SMMMO'DA SEÇİM HEYECANI

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) Mayıs ayında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Meslekte Birlik Grubu, başkan adayı olarak İsmail Turan'ı açıkladı.

Bera Otel'de düzenlenen toplantıyla başkan adaylarını tanıtan Meslekte Birlik Komitesi adına konuşan Müteşebbis Heyeti Sözcüsü Ali Ermiş, yaptığı hizmetlerde her zaman bir adım ileriyi hedefleyen Meslekte Birlik Grubu'nun bu dönemki seçimlere de birlik içinde ve güçlü bir şekilde gireceğini belirterek, "Meslekte Birlik Grubumuz, bu dönemki oda seçimlerinde, Konya SMMMO oda sekreterliği görevini yürüten İsmail Turan'ı başkan adayı olarak çıkarmış bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemde de yapacağımız hizmetlerin geçmiş dönemde yaptığımız hizmetlerden daha etkili olacağı garantisini verir, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Mevcut Başkan Ahmet İçyer ise yaptığı konuşmada, Meslekte Birlik Grubu'nun 1990 yılından beri yönetimde söz sahibi olduğunu ifade ederek, "Meslekte Birlik Grubu olarak odamıza siyasi ideolojiyi sokmadık. Aksine meslek ideolojisi ile çalıştık. Takiyye yapmadık, yaptırmadık. Bundan sonra da yaptırmayacağız. 2008 seçimlerinde İsmail Turan arkadaşımız başkan adayı olacaktı ancak müteşebbis heyeti benim aday olmamı uygun gördü ve İsmail Turan arkadaşımızı bu dönemki seçimlerde aday göstermeye karar vermiştik. Bu kararımızı arkadaşımızın yıpranmasını önlemek adına açıklamamıştık. Bugün bunu açıklıyoruz. Kendisinin de benim ve geçmiş dönemdeki başkan ağabeylerimiz gibi odamıza ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağına kuşkum yok" şeklinde konuştu.

Başkan Adayı İsmail Turan da, yeni dönemde de Meslekte Birlik Grubu olarak değişen mevzuat ve teknolojiyi meslektaşlarına aktarmak adına eğitim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ifade ederek, Mayıs ayında yapılacak seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diledi.

KONYA SMMMO'DA SEÇİM HEYECANI
KONYA SMMMO'DA SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 19:21:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?