6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

SMMMO'dan Başsavcı Canan'a ziyaret

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet İçyer ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan'ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde Hüseyin Canan'a başarılar dileyen Konya SMMMO Başkanı Ahmet İçyer, oda olarak bin 800'ün üzerinde üyeye sahip olduklarını belirterek, "Odamız üye sayısı bakımından Türkiye'de 5'nci, yaptığımız faaliyetler açısından ise 3'ncü sırada yer alıyor. Faaliyetlerimiz sadece üye meslektaşlarımız için değil, ticaretle uğraşanları da kapsıyor. 2000 yılında düzenlediğimiz bilirkişi seminerinde 200 arkadaşımıza bilirkişi sertifikası verdik ve bunlardan 50'si şu an adliyeye kayıtlı olarak çalışıyor" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Oda olarak işinizi çok iyi yaptığınızı öğrenmiş bulunuyorum. Sadece kayıt tutma anlamında değil, üyelerinizi ve sizin iş yaptığınız iş adamlarını değişen mevzuat konusunda eğitmeniz çok güzel bir hareket. Atatürk'ün dediği gibi, 'Ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 15:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?