6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Şoför kapıyı açtı bisikletli uçtu

Makam otomobilinin şoförü park ettiği otomobilin kapısını açınca, yanından geçmekte olan bisikletli dengesini kaybedip yola uçtu ve arkadan gelen başka bir otomobilin altında kalarak yaşamını yitirdi.

KONYA Meram İlçesi’nde Salih Yanık (44), 42 SG 002 plakalı makam otomobili ile İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdüssettar Yarar’ı almak için Lalebahçe Caddesi’ndeki evine geldi. Otomobilini kaldırımın kenarına park eden sürücü, inmek için kapıyı açtı. O anda bisikleti ile seyir halinde olan 3 çocuk babası Ali Küçükarıcılar (33) otomobilin kapısına çarptı.

Dengesini kaybederek yola savrulan Küçükbakırcılar’a bu kez arkasından gelen Mustafa Berrak (48) yönetimindeki 42 FC 445 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 20 metre havalanan Küçükarıcılar, yolun karşı şeridine uçtu.

Otomobilin önüne düştü 

Bu sırada gelen 42 LS 886 plakalı otomobilin sürücüsü, Küçükarıcılar’a çarpmamak için ani fren yaparak güçlükle durdu. Otomobilin tekerleklerinin dibinde kalan Ali Küçükarıcılar’ın öldüğü belirlendi. Mutfak malzemeleri satan bir dükkanda işçi olarak çalıştığı belirlenen Küçükarıcılar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 10:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?