6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Son dakikalar Konyaspor'a yarıyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'de oynadığı maçlarda son dakikalarda gelen gollerle 6 puan kazanırken, 3 puan kaybetti.

Ligde 13 puanla 11. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, oynanan maçlarda son dakika golleriyle 6 puan kazandı, 3 puan kaybetti.

Konyaspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynadığı Ankaragücü maçında 2-2 berabere giden maçta 90. dakikada Cihan'ın attığı golle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan taraf olmuştu.

3. haftada yine kendi sahasında Denizlispor ile karşılaşan Konyaspor, 52. dakikada Da Silva'nın attığı golle 1-0 önde götürdüğü maçta 90. dakikada Roman Kratochvil'in golüne engel olamayınca maç 1-1 bitti ve sahada 2 puan bıraktı. Ligin 8. haftasında kendi sahasında Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta Konyaspor, 80. dakikada yediği golle 1-0 yenik durumdayken, 85. dakikada Da Silva'nın attığı golle durumu eşitlemiş skoru 1-1'e getirmişti.

Maçın 90. dakikasında İbrahim Akın ile gol bulan Büyükşehir Belediyespor, maçtan 2-1 galip ayrılınca berabere giden maçta mağlup durumu düşen Konyaspor, son dakikada yediği golle 1 puandan da oldu. Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Ankara'da Hacettepe ile mücadele eden Yeşil-beyazlılar, son 10 dakikasına 1-0 mağlup girdiği maçta 80. dakikada Veysel ve 88. dakikada Serhat ile bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu şekilde Konyaspor ligde Ankaragücü ve Hacettepe maçlarında son dakika bulduğu golle 6 puan kazanırken, Denizlispor ve Büyükşehir Belediyespor maçlarında son dakikada yediği gollerle 3 puan kaybetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 13:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?