30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Songül ağlarken bulundu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde dün öğle saatlerinden bu yana kayıp olan 2 yaşındaki Songül Çelik, kaybolduktan yaklaşık 20 saat sonra sağ olarak bulundu.

İki yaşındaki Songül Çelik, bölgede arama çalışmalarına katılan bir besici tarafından kaldığı çadırlara yaklaşık 5-6 kilometre mesafede mermer ocağına yakın bölgedeki bir kulübenin yanında ağlarken sağ olarak bulundu.

Besici Birol Toptaş minik bebeği bulduktan sonra güvenlik güçlerine haber verirken, battaniyeye sarılı 2 yaşındaki Songül önce sivil savunma aracına, ardından bölgeye gelen ambulansa bindirilerek Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ağzında emziği ile acil servise alınan çocuğun bilincinin açık olduğu gözlendi. Geceyi eksi 7 derece soğukta geçirdikten sonra sağ olarak bulunan Songül'ün, kendisini bulan kişi kucağına aldıktan sonra ağlamayı kestiği öğrenildi.

Öte yandan, dünden bu yana arama çalışmalarına katılan 42 yaşındaki baba Necat Çelik ise, kızının bulunması ile birlikte aynı gün çifte sevinç yaşadı. Hamile olan ve çadırda dün doğum sancıları olmasına rağmen hastaneye gitmeyi reddeden anne Gevi Çelik'in, kayıp çocuğu arama çalışmaları devam ederken bir kız çocuğu daha dünyaya getirdiği öğrenildi. Bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu ve sağlık görevlileri tarafından tahlillerinin yapıldığı belirtilirken, bebeğin çiftin 10'uncu çocukları olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 18:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Telat Küçük IP: 78.185.98.xxx Tarih : 21.12.2011 12:31:50

çok sevindim bu habere. çocukları çok seviyorum. ona bişey olsa çok üzülürdüm. kaç gündür merak ediyordum bulundu mu acaba diye. çok şükür sağ olarak bulunmuş. valla bende 10 tane çocuk yapmak istiyorum. Ordu dan selamlar.