5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

SP'den ABD mallarına 'Hayır' kampanyası

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Zülfikar Gazi ve İl Hanım Kolları Başkanı Mahmure Boyalı, Türk halkını ABD mallarını boykot etmeye çağırdı.

Partisi binasında İl Hanım Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zülfikar Gazi, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Irak’ta yaşayan Müslüman halka karşı katliam uyguladığını belirterek, "ABD vahşetini önlemenin tek yolu mallarını kullanmamaktır. Bu mallardan daha kaliteli, daha üstün Türk ürünleri var. Eğer biz millet olarak onurlu bir direniş gösterirsek bunlar dize gelir. Avrupa kapılarında onların önünde eğilip büzülmek onurumuzu kırıyor" dedi.

İl Hanım Kolları Başkanı Mahmure Boyalı da, Irak’ta masum insanları acımasızca öldüren ABD’ye karşı en etkili silahın boykot olduğunu söyledi. SP Kadın Kolları’nın Müslüman ülkeleri ekonomik kalkınmaları için pazar olarak gören ABD, İngiliz ve Filistin’de zulme devam eden İsrail mallarını boykot ettiğini ifade eden Hanım Kolları Başkanı Boyalı, "Gözünü kan bürümüş tek dişi kalmış canavarın, aşağılık mahlukların, masum insanların üzerine attıkları füzeler, Amerikan sermayesine bilmeden verdiğiniz destekle atılıyor olabilir. Onlar bizi boykot ettiler, hiçbir zaman değerlerimize, hukukumuza saygı duymadılar" diye konuştu.

Konya
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 13:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?