6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

SÜ'lü 350 öğrenci mezun oldu

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde (SÜ) 2008-2009 eğitim-öğretim yılının tamamlanması nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi.

Alaaddin Keykubat Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene SÜ Rektörü Süleyman Okudan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende ilk sözü alan Dekan Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, üniversite eğitiminin insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, Rektör Okudan'a İletişim Fakültesi'ne gerek teori, gerekse uygulamalı eğitim için verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Rektör Süleyman Okudan ise, 2003 yılında "Değişim" sloganıyla yola çıktıklarını ve üniversiteyi her alanda değiştirip geliştirmeye yönelik adımlar atmaya çalıştıklarını söyledi.

Değişimin öncülerinden birinin de İletişim Fakültesi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Okudan, "Üniversitemdeki akademisyenler, memurlar, öğrenciler hepimiz aynı amaç için çalıştık. İyi bir ekip çalışması ile üniversitemizi hedeflediğimiz kriterler doğrultusunda ileriye taşıdık. İletişim Fakültesi bu değişimin en çok hissedildiği fakültemizin başında geliyor. Biz bu başarıya hep birlikte inandık ve birbirimize güvendik. Türkiye'nin en iyi İletişim Fakültesi'ni oluşturduk" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi'ni tanıtan barkovizyon gösterileri sunuldu. İlk olarak Radyo Üniversite, Üniversite Televizyonu ve Ajans İletişim'de başarılı çalışmalar yapan öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Törende Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nden mezun olan 350 öğrenciye diplomaları verildi.

Öğrenciler diploma töreninin ardından hep birlikte kep atıp mezuniyet coşkusunu aileleri ve arkadaşları ile paylaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?