6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Süper lig sevinci yarıda kaldı

KONYA'DA, SÜPER LİG SEVİNCİ YARIDA KALDI

Bank Asya 1. Lig'i altıncı sırada bitirerek Play-off'ta Adanaspor ile oynadığı ilk maçta galip gelen Konyaspor, ikinci maçında da Karşıyaka'yı 1-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e çıkmak için büyük avantaj yakaladı.

Maçı kent merkezinde kurulan dev ekranda izleyen çok sayıda Konyaspor'lu taraftarın Süper Lig'e yükselme sevinci Altay'ın Adanaspor'u son dakika golü ile yenmesiyle yarıda kaldı.

Turkcell Süper Lig'e çıkmak için Play-off'ta mücadele eden Konyaspor, Ali Sami Yen Stadı'nda İzmir temsilcisi Karşıyaka ile karşılaştı. Kent merkezinde bulunan Kültür Park'ta toplanan 5 bin kadar Yeşil-beyazlı taraftar takımlarının maçını dev ekranda izledi. Ellerinde meşaleler ve Konyaspor'un bayraklarıyla alana gelen taraftarlar maç bitimine kadar takımları lelinde sloganlar attı. Maçın son dakikalarına kadar maçı 1-0 galip götüren Konyaspor'un, Altay-Adanaspor maçının da 1-1 devam etmesi üzerine Süper

Lig'e çıkacak olması taraftarlar arasında büyük sevinç yaşanmasına neden oldu. Konyaspor'un galibiyetiyle sevinen taraftarlar, Altay'ın son dakikada attığı frikik gölüyle Adanaspor'u 2-1 yenmesiyle büyük üzüntü yaşadı. Maç bitiminde de Yeşil-beyazlı taraftarlar, Konyaspor'un Karşıyaka karşısında aldığı galibiyetini şehir turu atarak kutladı.

Alınan bu sonuçla topladığı 6 puanla ilk sırada bulunan Konyaspor, Turkcell Süper Lig'e çıkmak için büyük avantaj yakaladı.

KONYA'DA, SÜPER LİG SEVİNCİ YARIDA KALDI
KONYA'DA, SÜPER LİG SEVİNCİ YARIDA KALDI
KONYA'DA, SÜPER LİG SEVİNCİ YARIDA KALDI
KONYA'DA, SÜPER LİG SEVİNCİ YARIDA KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 10:38:02
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 18:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?