4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Şüpheli paket paniği!

Konya'nın en işlek caddesine bırakılan şüpheli bir paket geniş güvenlik önlemleri altında bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı. Patlatılan paket içinden bir iş yerine ait olduğu tahmin edilen çöpler çıktı.

Olay, saat 00.30'da merkez Selçuklu ilçesi Zafer Meydanı Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldırıma bırakılan şüpheli bir paket ihbarı alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Çevre güvenliğinin alınmasından sonra Atatürk Caddesi trafiğe kapatıldı. Polis tarafından incelenen paketin ağzının kapalı olması nedeniyle bomba imha uzmanına haber verildi.

Çevredeki bazı vatandaşların, olayı ellerindeki yiyeceklerle izlemesi ilginç görüntü oluştururken, olay yerine gelerek hazırlıklarını tamamlayan bomba imha uzmanı, şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan paketin içinden bir iş yerine ait olduğu tahmin edilen kağıt ve naylon çöplerin çıkması çevredekilere rahat bir nefes aldırdı. Güvenlik şeridinin kaldırılmasıyla yaklaşık 1 saat kapalı kalan cadde tekrar araç trafiğine açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?