6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Sürücünün merakı kaza getirdi

KADIN SÜRÜCÜNÜN MERAKI ZİNCİRLEME KAZAYA SEBEP OLDU

Konya'da alt geçitte kaza yapan bir otomobile bakmak için duran kadın sürücü, 12 aracın birbirine girmesine sebep oldu. Zincirleme kazanın ardından kırmızı araçlı kadın sürücünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Alt Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evden çocuklarını deneme sınavına götürmek için yola çıkan Hayati Taşkıran idaresindeki 06 TSD 80 plakalı otomobil, alt geçitten geçerken aracını kaydırarak duvara çarpıp, ters istikamete döndü. Kazada maddi hasar meydana geldi. Taşkıran, kaza yapan aracıyla uğraşırken yoldan geçen bir kadın, kullandığı kırmızı aracı ani şekilde durdurdu. Bu sırada arkadan gelen Turgay Eker idaresindeki 42 SY 664 plakalı araç da kadının kullandığı araca çarpmamak için ani fren yaptı. Arakadan gelen otomobil ve minibüslerin bulunduğu 12 araç birbirine girdi.

Kazada ölen ve yaralanan olmazken, 12 araçta maddi hasar meydana geldi. Tek taraflı kaza yapan sürücü Hayati Taşkıran, "Ben 30-40'la geliyordum, yer kaygan olduğu için aracım döndü ve duvara vurdum. Daha sonra bana bakmak için biri durdu, sonra peş peşe araçlar birbirine vurdu" dedi. Diğer sürücü Turgay Eker de polislere kazanın önünde ani şekilde duran bir bayanın kullandığı kırmızı araç yüzünden meydana geldiğini ve sürücünün aracıyla kaçtığını anlattı.

Polisin olay yerinde inceleme yapmasının ardından 1 saatten fazla kapanan yol araçların çekilmesiyle açıldı.

KADIN SÜRÜCÜNÜN MERAKI ZİNCİRLEME KAZAYA SEBEP OLDU
KADIN SÜRÜCÜNÜN MERAKI ZİNCİRLEME KAZAYA SEBEP OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 10:57:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 13:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?