7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Taciz edilip, dövüldü!

ÖĞRETMENİN TACİZE UĞRAYIP DÖVÜLDÜĞÜ İDDİASI

Konya'da evli bir çocuk annesi öğretmen, kayıtlarını usulsüz olarak kendi mahallesinde göstermesi nedeniyle görüşmeye gittiği muhtar tarafından taciz edilip, dayak yediğini iddia etti. Burnundan ve kafasından yaralanan öğretmen hastanede tedavi edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Nişantaşı Mahallesi Muhtarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 6 yıldır öğretmenlik yapan 1 çocuk annesi bilgisayar öğretmeni Asuman Melike Akyıldız, kendisinin ve ailesinin kayıtlarını usulsüz olarak mahallede gösterdiğini iddia ettiği muhtar Ali K.'nin yanına gitti. Tartışan ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirten öğretmen Akylıdız, muhtar tarafından hakaret edilerek tacize uğradı. Bu sırada direnen öğretmen muhtar ve oğlu tarafından darp edildi.

Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Akyıldız, tedavisi yapılmasının ardından muhtar ve oğlundan şikayetçi oldu.

Yüzünde yaralar bulunan öğretmen Akyıldız, "Ailemin ve benim kayıtlarımı usulsüz olarak mahallede göstermiş. Bizim adımıza gelen mektup ve resmi evrakları, ben iletirim diyerek alıyormuş. Bende muhtarlığa giderek, muhtarla görüşmek istedim. Kendisine, bunları anlattım, bana hallederiz diyerek elleriyle göğsüme dokundu, bende reflekse iteledim. O sırada yanında bulunan oğlu bana yumrukla saldırdı, yere düştüm. Tekme tokat beni dövdüler, telefona sarıldım, telefonumu aldılar. Sonra babamın telefonu da yanımdaydı onunla polisi aradım. Ben evliyim, 1 kız çocuğum var, 6 yıllık öğretmenim 80 yaşında bir adam tacizde bulunabiliyor, yaşından utansın diyorum" dedi.

Suçlamaları kabul etmeyen muhtar Ali K. polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

ÖĞRETMENİN TACİZE UĞRAYIP DÖVÜLDÜĞÜ İDDİASI
ÖĞRETMENİN TACİZE UĞRAYIP DÖVÜLDÜĞÜ İDDİASI
ÖĞRETMENİN TACİZE UĞRAYIP DÖVÜLDÜĞÜ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 12:43:00
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 13:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?