2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Taciz katil etti!

Konya'nın Ereğli ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kız, kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen babasını bıçaklayarak öldürdü.

Lise birinci sınıf öğrencisi olan B.I. (16), anne ve ablasın evde bulunmadığı saatlerde kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen babası inşaat ustası Ali İhsan I'yı (42) bıçakladı. Dört çocuk babası olan Ali İhsan I., aldığı bıçak darbelerinin ardından olay yerinde hayatını kaybetti.

Babasını bıçakladıktan sonra evden çıkan genç kız, suç aleti bıçağı bir alışveriş merkezinin yakınlarında bulunan boş bir araziye attı. Ardından genç kızın, amcasının iş yerine giderek kuzeninin telefon numarasını istediği ileri sürüldü. Yeğeninin konuşmalarından ve durumundan şüphelenen amca, telefon numarasını vermediği genç kıza, " Ne oldu" diye sordu. Amcasına "Bir şey yok" diyen genç kızın daha sonra iş yerinden ayrılarak tüm gün sokaklarda dolaştığı önü sürüldü.

Akşam saatlerinde evine giden amca, hemen karşısında oturan ağabeyinin ışıklarının yanmaması üzerine durumdan şüphelenerek eve gitti. Ali İhsan I., eve gelen kardeşi tarafından bodrum katında kanlar içinde bulundu. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, amcanın ifadeler doğrultusunda 16 yaşındaki genç kızı, Hacı Mühatir Caddesi üzerinde gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen genç kızın verdiği ilk ifadesinde babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği öğrenildi. Genç kızın ifadesi doğrultusunda hareket eden polis, suç aleti bıçağı da bir alışveriş merkezinin yakınlarında boş bir arazide buldu.

Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2012 Perşembe 09:17:21
Güncelleme :28 Ocak 2012 Cumartesi 16:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?