6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Taraftar desteği şart!

BANK ASYA 1.LİG

Bank Asya 1. Lig'de lider Konyaspor'un Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, seyircisiz oynanan maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını ve 7 puan kaybettiklerini söyledi.

Bahattin Karapınar, dün deplasmanda oynadıkları ve 0-0 beraber kaldıkları Adanaspor karşısında galibiyete çok yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını belirterek "Son dakikalarda penaltı gibi net bir gol şansını yakaladık ama değerlendiremedik. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Buraya kadar biz bu takımla geldik, bundan sonra da bu takımla devam edeceğiz. Maalesef deplasmanda aldığımız 1 puana üzülüyoruz. İşin gerçeği biz de iyi futbol oynamadık, rakibimiz Adanaspor'da kötü futbol oynadı. Penaltı

gole çevirebilseydik üç puanla ayrılacaktık. Ama olmadı, mücadelelerinden dolayı takımımızı kutluyorum. Lig uzun bir maraton, bu kayıpların telafisini mutlaka yapacağız" dedi.

Karapınar, rakiplerinin cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıkları Karşıyaka, Çaykur Rizespor ve Adanaspor maçlarında sadece 2 puan çıkarabildiklerini kaydetti. Karapınar, "Üçüncü seyircisiz maçımızdan sadece 2 puan çıkarabildik. 9 puandan 2'sini alabildik. Bu da bizim takımımızın seyircisiz maçlarda istediğini alamadığını ve gerektiği şekilde konsantre olamadığını gösteriyor. Biz her zaman söylediğimiz gibi tecrübeli ve seyirciyle oynayabilen bir takımız. Kaybettiğimiz puanların üzüntüsünü yaşıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Adanaspor beraberliğinin ardından Konyaspor'da Samsunspor maçının hazırlıklarına 1 Aralık Salı günü başlanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:09:03
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 16:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?