6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tartıştığı sevgilisini öldürdü

İzmir'den Konya'nın Akşehir ilçesine otomobille gelirken aracın içinde tartıştığı sevgilisini boğarak öldüren emekli uzman çavuş, Akşehir'e getirdiği cesedi aracın içinde bıraktı. Daha sonra karakola giden katil zanlısı, cinayet işlediğini söyleyerek polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, sevgilisi olan Yonca Güngördü (24) ile birlikte İzmir'den otomobille Akşehir'e doğru gelen uzman çavuş O.G. (41) Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple sevgilisiyle aracın içinde tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine önce Yonca Güngördü'yü bacağından bıçaklayan O.G., ardından genç kadını boğarak öldürdü. Araçtaki cesetle birlikte bir süre dolaşan O.G, Çay'dan Akşehir'e gelerek Akşehir'deki katlı otoparka aracını park etti. Daha sonra Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden O.G., cinayet işlediğini itiraf ederek teslim oldu.

Cesedin bulunduğu katlı otoparka gelen polisler ve savcı aracın içinde üzeri battaniyelerle örtülmüş Yonca Güngördü'nün cesediyle karşılaştı. Savcının araçtaki incelemelerinin ardından içinde bulunduğu 35 D 9597 plakalı otomobille birlikte Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yonca Güngördü'nün cesedine burada otopsi yapıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 09:17:26
Güncelleme :22 Mayıs 2009 Cuma 09:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?