4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Tecavüz, dram ve veda

KONYA'nın Hadim İlçesi'nde oturan 20 yaşındaki F.O.'nun uğradığı tecavüz sonucu dünyaya getirdiği erkek bebek, hastaneye bırakıldı. Bebek, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurda verildi. 

İddiaya göre, F.O., akraba ziyareti için gittiği Karaman'da kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından tecavüze uğrayarak hamile kalırken, durumu bir süre ailesine anlatamadı. Hamileliğini bir süre gizleyen F.O., annesi ve diğer yakınları ile birlikte Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne yatırılırken, 2 kilogram 870 gram ağırlığında ve 48 santimetre boyundaki sağlıklı erkek bebek dünyaya getirdi.

F.D.'nun yakınları, hastane görevlilerine bu bebeğin tecavüz sonucu dünyaya geldiğini söyleyerek bebeği kabul etmeyeceklerini bildirdi. Bunun üzerine bebek, Dr. Faruk Sükan ve Doğum Hastanesi'ne bırakıldı. Henüz adı konulmayan bebek, daha sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurda teslim edildi.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2007 Pazar 12:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Necmettin Mesut SEVER IP: 85.106.239.xxx Tarih : 28.04.2007 15:44:08
Ülkemizde Eğitimin 8 Yıla Çıkması Sonucunda yaşananlara bi örnek de bugun başımıza gelen bu olaydır.İnsanlar yeterli derecede din eğitimi alamadıkları için vicdanen bi olgunluğa erişemeyip kötü sonuçlara sevkedilmektedirler.Kötü yola sevk işini en itina ile yapan yerler ise hergün gereksiz ve edepsizce birçoık kişinin özel hayatına giren bunları insanımıza bir örnekmiş gibi kötülükleri sergileyen tv ve bazı edeb den mahrum gazetelerdir.