6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tek hedef; 3 puan!

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçında 3 puan hedefliyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra pas çalışması yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Giray Bulak, Kocaelispor maçından mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "83. dakikaya kadar 0-0 giden maçta beraberliğe razı olmam sorulsa ben olmazdım. 7 dakikada yediğimiz 3 golü anlatmaya halimiz yok. Ama sonuçta bizi hırpalayacak bir mağlubiyet oldu. Bu maçların telafisi var. Bu hafta oynayacağımız Bursaspor maçıyla bunu başarabiliriz. Eğer kazanabilirsek ilk yarıyı istediğimiz puanda bitirebileceğiz. Bursaspor maçını kazanabilirsek çok avantajlı bir takım olacağız. Pozitif oynamaya çalışıyoruz. İyi çalışarak güzel antrenmanlar yapıyoruz. Ama maçlarda motivasyonumuz düşük oluyor. Oyunun sonlarına doğru bu daha aşağılara çekiliyor. Bunları gidermeye çalışıyoruz. İlk yarıyı iyi bir
yerde tamamlayabilmemiz Bursaspor maçına bağlı. Tüm konsantrasyonumuz 3 puan için olacak. İyi oynayıp kazanacağız" diye konuştu.

Devre arası transfer dönemi öncesi anlaşılan ve takımla antrenmanlara çıkan Mısırlı savunma oyuncusu Beşir El Tabai'nin Bursaspor ile antrenmanlara başladığı yönündeki haberleri de değerlendiren Giray Bulak, "Beşir, Bursaspor'da antrenmana çıkmadı. Bursa'da sağlık kontrolünden geçti. Ben de gerekli temasları yaparak bizde 13 gündür idmana çıktığını, parasını aldığını, eşyalarının burada olduğunu karşı tarafa söyledim. Her iki taraf için de doğru olmayan bir durum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 21:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?