4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Tek kollu yankesici yakalandı

Konya'da takip ettiği bir kişinin cebinden 2 bin 250 YTL'yi yankesicilik suretiyle çalan tek kollu hırsız, kaçarken polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez PTT binasından 2 bin 250 YTL çeken Mustafa Vakiteci (42), minibüse bindi. Minibüste cebindeki paranın çalındığını anlayan Vakiteci, minibüsün kapısındaki Mehmet D. ile (34) göz göze gelince şüphelenerek şahsı kolundan yakalayıp "Paramı sen çaldın, ver " dedi. Mehmet D.'nin "Paranı ben çalmadın, çalanı gördüm gel götüreyim" demesi üzerine birlikte yürümeye başladılar. Bu sırada Mehmet D. kaçmaya başladı, Mustafa Vakiteci'de peşinden koşarak "Hırsız var" diye bağırdı. Kültür Parkın içinde bekleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri ise koşan Mehmet D.'yi görünce önüne geçerek yakaladı.

Yakalanan Mehmet D. ilk önce suçlamaları kabul etmezken, daha sonra parayı çaldığını itiraf etti. Çaldığı parayı koşarken bir otomobilin altına attığını söyleyen Mehmet D. Adliye'ye sevk edildi. Mehmet D.'nin 12 kez hırsızlıktan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Otomobilin altında bulunan para ise polis tarafından sahibi Mustafa Vakiteci'ye teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 17:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?