6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tekel büfesine kurşun yağmuru!

Konya'da içki almak için girdiği tekel büfesinde iş yeri sahibiyle tartışan alkollü şahıs, iş yerine kurşun yağdırdı. İşyeri ve park halinde bulunan bir otomobil, isabet eden kurşunlar nedeniyle hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde içki almak için tekel büfesine giren A.A. (24), iş yeri sahibi H.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga dışarıya taşarken, iş yerinin kepenkleri kapatıldı.

Bu sırada A.A, belinden çıkardığı tabancayla rast gele ateş etmeye başladı. İki şarjörü boşaltarak iş yerini kurşunlayan A.A. otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. Kimsenin yaralanmadığı olayda, iş yeri isabet eden kurşunlar nedeniyle hasar görürken, park halinde bulunan bir otomobilin de camları kırıldı.

Polis ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken, yapılan incelemede olayda kullanılan tabanca, büfenin önündeki bir ağacın dibinde bulundu. Görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda araştırma başlatan polis, büfenin arka sokağında şüpheliye ait olduğu belirlenen bir de pompalı tüfek ele geçirdi.

Büfe sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaçan A.A. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Alkollü olduğu belirtilen A.A, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 10:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?