6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tekerlekli sandalyede esrar ticareti

TEKERLEKLİ SANDALYEDE ESRAR SATARKEN YAKALANDI

Konya'da özürlü gibi davranarak kullandığı tekerlekli sandalyeye gizlediği esrarları satan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle Dedekorkut Sokak'ta oturan H.H. isimli şahsın esrar sattığı ve Hatay ilinden getirdiği yüklü miktarda esrarı satmaya hazırlandığı yönünde ihbar aldı.

Şahsı izleyeme alan KOM ekipleri, şahsın özürlü olmadığı halde özürlü gibi davranarak kullandığı tekerlekli sandalyeye gizlediği esrarı satmaya çalıştığını belirledi. KOM ekipleri tarafından gözaltına

alınan şahsın evinde yapılan aramada evin içinde, evin önündeki tahta barakanın altında ve satarken kullandığı tekerlekli sandalyenin oturulan kısmının altına gizlenmiş 40 adet satışa hazır paketlenmiş esrar maddesi ele geçirdi. KOM Şube'de ilk ifadesi alınan H.H, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirilirken şahsın daha önceden 2 kere uyuşturucu madde satmaktan ve 1 kez de izinsiz Hint keneviri yetiştirmekten sabıkası olduğu bildirildi.

TEKERLEKLİ SANDALYEDE ESRAR SATARKEN YAKALANDI
TEKERLEKLİ SANDALYEDE ESRAR SATARKEN YAKALANDI
TEKERLEKLİ SANDALYEDE ESRAR SATARKEN YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 17:52:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 00:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?