4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Teknolojik manav hizmette sınır tanımıyor

Konya'da hizmette sınır tanımayan bir manav, hazırlattığı web sitesi sayesinde müşterilerinden internet üzerinden gelen siparişleri kabul ediyor.

Bu uygulamadan memnun olan müşteriler, manava yerleştirilen kameralar sayesinde gerçekleştirilen canlı yayınla manavda bulunan ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde işyeri bulunan manav Yusuf Çiloğlu, hızla ilerleyen teknolojik gelişmelerden istifade etmek amacıyla bir ilki gerçekleştirdi. Hazırlattığı "www.minihalkonya.com" adresli web sitesi sayesinde müşterilerine internet üzerinden de hizmet veren Yusuf Çiloğlu, müşteri memnuniyetini artırmak için internet üzerinden gelen tüm siparişleri en kısa zamanda yerlerine ulaştırıyor. Sitede, "manav hakkında, ürünler, galeri ve iletişim" gibi linklerin yanı sıra meyve-sebze sergilerinin fotoğrafları bulunuyor.

Sitede yer alan ürünler ve fiyatlar düzenli olarak her gün güncelleniyor. 24 saat aralıksız müşterilerine hizmet veren manav 4 kamerayla tüm gün izleniyor. İçeriye ve dışarıya konulan kameralar sadece güvenliği sağlamak için kullanılmıyor. İnternet üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın olanağı sayesinde müşteriler, manava yeni gelen ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Her mevsim sebze ve meyvenin bulunduğu manavda, kredi kartıyla alışveriş de yapılabiliyor.

Hızla ilerleyen teknoloji karşısında kendisinin de bir şeyler yapması gerektiğine inanan manav Yusuf Çiloğlu, "Biz de bu teknolojiden istifade edip kullanmak istedik. Genelde internet bağlantısı olan müşterilerimiz var. Bu hizmetin bize fayda getireceğini ve hizmet açısından müşterilerimizi memnun edeceğini düşünerek böyle bir şey yaptık. Müşterilerimiz bu ürünleri görmek istediğinde, canlı yayın linkini tıklıyor ve ürünlerimizi görebiliyor. İstedikleri varsa sitemize yazıyorlar. Biz de gelen siparişleri en yakın zamanda kendilerine ulaştırıyoruz" dedi.

Manava gelen müşteriler ise, bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Sürekli alışveriş yaptıkları manavın böyle bir uygulamayla kendilerini rahatlattığını söyleyen müşteriler, manava gidemedikleri zamanlarda internetten verdikleri siparişlerin kısa sürede ellerine ulaştığını söylediler. Gurbetçi bir vatandaş da yurt dışında buna benzer uygulamaları gördüklerinde imrendiklerini belirterek, Konya'da böyle bir uygulamanın kendisini şaşırttığını kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 13:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?