6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tekvando Milli Takımı moral depoladı

1-2 Kasım tarihlerinde Konya'da yapılacak olan Avrupa Takımlar Tekvando Şampiyonası öncesi Konya'da kampa giren Tekvando Milli Takımı Beyşehir ilçesini ziyaret ederek moral depoladı.

Milli Takım Antrenörü Muammer Canbaz ve antrenör Serkan Bülbül ile birlikte Beyşehir'e gelen Tekvando Milli Takımı sporcuları, ilk olarak Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu'nu ziyaret etti. Daha sonra Yaka Manastır'ı gezen sporcular, Beyşehir'in tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirtti.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren takım kaptanı Bahri Tanrıkulu, önceki şampiyonada olduğu gibi bu şampiyonada da takım halinde birinci olmayı hedeflediklerini belirterek, "Şu anda Avrupa Takımlar Şampiyonası için kamptayız. Ankara'daki 15 günlük kamp sona erdi. Konya'daki diğer etap başladı. Konya'daki şampiyonada takım halinde iyi bir mücadele verip, önceki şampiyonada elde ettiğimiz başarıyı yinelemek istiyoruz. Şampiyonaya iyi hazırlandık ve iyi bir kamp süreci geçirdik. İyi bir sonuç alacağımızı tahmin ediyorum"dedi.

Pekin Olimpiyatları'nda olimpiyat ikincisi olan Azize Tanrıkulu ise, "Takım olarak olimpiyatlara gidecekmiş gibi hazırlanıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi oldu. 2 yıl önce Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu burada da yinelemek istiyoruz. Herkesi Konya'daki bu turnuvaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Milli Takım Antrenörü Muammer Canbaz da, şampiyona öncesi Beyşehir gezisinin kendileri için moral olduğunu ifade ederek, "Burada moral depolayıp Konya'ya gideceğiz. İki yıl önce hem bayanlarda, hem de erkeklerde Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda Türkiye'yi takım halinde şampiyon yapmıştık. Aynı başarıyı Konya'da da tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?