6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tekvandocular madalyayla döndü

Alanya'da yapılan Batı Grubu Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Meram Belediyespor'lu tekvandocular 2 gümüş madalya kazanırken, toplam 7 sporcu Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hak etti.

15 - 18 Ocak 2009 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Gençler ve Büyükler Batı Grubu Türkiye Tekvando Şampiyonası'na 37 ilden toplam 965 sporcu katıldı. Şampiyonada, madalya kazanan sporcular ile kilolarında ilk 8'e giren sporcular Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılmayı garantilediler.

Meram Belediyesporlu Milli tekvandocu Esra Çakır 59 kilo büyük bayanlarda ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, artı 78 kilo gençler kategorisinde de Ahmet Güneş gümüş madalya aldı. Sultan Rüveyda İnce, Büşra Bayraktar, Ramazan Karaçelik, Mehmet Gürler ve Ali Savat madalya maçlarını kaybederek kilolarında 5. olarak ilk 8'e girdiler ve gümüş madalya kazanan 2 tekvandocu ile birlikte Şubat ayı içinde Antalya'da yapılacak Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılmayı hak ettiler.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu ve Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, şampiyonada madalya kazanan bütün sporcuları tebrik ederek başarılarının devamı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 14:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?