7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Tekvandocuların ödülü çeyrek altın

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, Belçika'da düzenlenen uluslararası turnuvada Türkiye'ye altın ve gümüş madalya kazandıran Beyşehirli milli tekvandocuları çeyrek altınla ödüllendirdi.

Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, belediye olarak Beyşehir'de son yıllarda önemli açılımlar yapan tekvando sporunu desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Beyşehirli tekvandocuların Beyşehir ve Türkiye için yaptıkları hizmetin parayla, altınla ölçülemeyeceğini vurgulayan Tekinöz, “Beyşehirli milli sporcularımız ilçemizin ve ülkemizin adını sadece Akdeniz ve Balkan ülkelerine değil, Avrupa'ya, hatta dünyaya duyuruyor. Onun için bu hizmetler parayla ölçülemez. Biz kendilerini altınla ödüllendirsek de, bunlar yaptıklarının yanında azdır. Tekvandocularımızdan bundan sonra daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Tekinöz, Belçika'daki turnuvada Türkiye'ye altın madalya kazandıran milli sporcular Yunus Sarı ve Celal Keleş ile gümüş madalya elde eden Yakup Kıtay'a birer çeyrek altın taktı. Tekinöz, Türkiye şampiyonasında derece elde eden Beyşehirli sporculara da birer takım eşofman hediye etti.

...
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 15:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?