5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Telefondaki sevgili için üniversite yaktı

Selçok Üniversitesi’nde geçen ekim ayında yakılan iki kimya laboratuvarı ile bir sınıfın, kendisini bu üniversitenin öğrencisi olarak tanıtıp kandıran ve gerçekte Hatay’da oturan sevgilisinden intikam almak isteyen bir lokantacının kundakladığı ortaya çıktı.

Antalya’da lokantacılık yapan Adem Değirmenci (30), yanlış cep telefonu mesajı ile tanıştığı Nurdan Özden’le (19), 2 yıl telefonla konuştu. Kendisini ‘Melisa Ateş’ olarak tanıtan Özden, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde okuduğunu söyledi. Değirmenci, ekim ayında ‘telefon aşkı’nı görebilmek için Konya’ya geldi. ‘Melisa’yı bulabilmek için 20 gün bir otelde kalan Adem Değirmenci, üniversitede kayıtları araştırdı.

Kayıtlarda ‘Melisa Ateş’ olmadığını öğrenince çılgına dönen Değirmenci, 22 Ekim gecesi üniversiteye gizlice girerek 2 laboratuvar ve 1 sınıfı ateşe verdi, cihazları da parçaladı. Polisin araştırması sonucu Antalya’da kendisine ait lokantada yakalanan ve suçunu itiraf eden Değirmenci tutuklandı.

‘Melisa’nın peşine düşen Konya polisi, gerçek adını belirledikleri Nurdan Özden’i Hatay’da buldu. Özden, ifadesinde, ‘Başka bir GSM operatöründen arandığım zaman telefonuma hediye kontör geliyordu. Adem’le 2 yıl görüşmemin tek amacı hediye kontör kazanmaktı’ dedi.

Zafer SAMANCI/KONYA, (DHA)
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 10:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?