6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Temizlik işçileri moral depoladı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesinde çalışan temizlik işçileri düzenlenen eğlence programında bir araya geldi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kozağaç Piknik Alanı'ndaki programa Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran, meclis üyeleri, daire müdürleri ve temizlik işçileri katıldı.

Yemek ikramının yapıldığı programda temizlik işlerinde görev yapan en eski müteahhit işçisi M. Emin Utu'ya Başkan Tuzcuoğlu çeyrek altın hediye etti. En çok katı atık toplayan işçiler Selami Zeybek, Ömer Tosun ve Osman Balkan'a ise çeyrek altınları Hizmet İş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran tarafından verildi. En az viziteye çıkan Saat Adıbelli'ye de çeyrek altın hediye edilirken kura sonucu 18 işçiye çeşitli hediyeler verildi.

Temizlik konusunda iddialı ilçe olma konumunu devam ettirdiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, "Bu şüphesiz sizlerin azim ve gayretli çalışmalarınızla mümkün oluyor. Ödül alan ve diğer temizlik işçisi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Ekrem Kırmızıtaş, Başkan Tuzcuoğlu'na hattat Hüseyin Öksüz'e ait örnek bir hat tablosunu hediye etti. Yaklaşık 2 saat süren programda işçiler, stres atıp eğlenceli bir gün geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 17:55:44
Güncelleme :11 Ağustos 2008 Pazartesi 09:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?