6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Terk edilen kadın polise sığındı

(ÖZEL HABER) İKİZ BEBEKLERİYLE TERK EDİLEN KADIN POLİSE SIĞINDI

Konya'da kocası tarafından terk edilince 6 aylık ikiz bebekleriyle ortada kalan 22 yaşındaki kadın, polise sığınarak yardım istedi.

Polisler tarafından karnı doyurulan ve hastanede sağlık kontrolünden geçirilen anne ve ikiz bebekleri, geceyi geçirmeleri için huzurevine yerleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi'nde oturan Hatice U. (22), hurdacılık yaparak geçimini sağlayan eşi A.U. tarafından ikiz bebekleriyle birlikte terk edildi. Yaklaşık 2 yıl önce kaçarak evlendiği eşi tarafından terk edilince ikiz bebekleri Fatih ve Murat ile birlikte ortada kalan Hatice U, çocuklarına bakacak gücü kalmayınca ailesinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından da kabul edilmeyen Hatice U, bebeklerinin daha fazla aç kalmalarına dayanamayıp çareyi polise sığınmakta buldu.

Polislere bebeklerini doyuramayacak duruma geldiğini ifade eden Hatice U, yardım istedi. Bunun üzerine Hatice U. ve ikiz bebekleri karakola götürülerek, kalacak bir yer bulunana kadar burada misafir edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda kalacak yerin ayarlanması ile anne ve bebekleri sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Anneleriyle birlikte polis noktasına alınan ikiz bebekler, kısa sürede polislerin ve hastane çalışanlarının ilgi odağı haline geldi.

Karınları aç olduğu için ağlayan bebekleri kucağına alan polis memurları, bebekleri sallayarak susturmaya çalıştı. Temin edilen yiyecek ve sütle karınları doyurulan anne ve bebekleri, daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünde annenin ve bebeklerin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Hastanedeki işlemlerden sonra anne ve bebekleri geceyi geçirmeleri için huzurevine yerleştirildi.

Anne Hatice U.'nun polislerden eşinin bulunması halinde aralarının yapılmasını ve evine geri dönmek istediğini söylediği ileri sürüldü. Polis, eşini ve bebeklerini terk eden kocayı bulmak için çalışma başlattı.

(ÖZEL HABER) İKİZ BEBEKLERİYLE TERK EDİLEN KADIN POLİSE SIĞINDI
(ÖZEL HABER) İKİZ BEBEKLERİYLE TERK EDİLEN KADIN POLİSE SIĞINDI
(ÖZEL HABER) İKİZ BEBEKLERİYLE TERK EDİLEN KADIN POLİSE SIĞINDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:00:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 11:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?