4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

THY'den Konya'ya 3. sefer

Türk Hava Yolları (THY) Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, yoğun ilgi nedeniyle Konya'ya gerçekleştirilen uçuş sayısının ikiden üçe çıkarılma kararı alındığını söyledi. 

THY yöneticileri ile birlikte Selçuk Otel'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Postallı, Konya uçuşlarının yolculardan gelen yoğun ilgi nedeniyle 21 Mayıs'tan itibaren günde üç sefere çıkarma kararı alındığını belirtti. Konya uçuşlarında yaşanan yoğun ilgi, sanayici ve işadamlarının günü birlik seyahati, yurt dışı bağlantıları nedeniyle alınan karar gereği, İstanbul-Konya karşılıklı uçuşların 21 Mayıs'a kadar salı, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar olmak üzere haftada 5 gün, 21 Mayıs'tan itibaren haftada 7 gün, günde 3 sefer yapılacağını ifade eden Ahmet Postallı, yeni seferin Konya'dan sabah saat 06.20'de havalanacağını kaydetti. 

Mülkiyeti kendilerine ait olan Konya ofisinin artık ihtiyaca cevap veremediğini ve yeni bir binaya taşınacaklarını dile getiren Postallı, Konya'dan değişik büyük şehirlere ve yurt dışı direkt uçuşlar için fizibilite çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Konya Satış Müdürü Postallı, uçağın sisli havalarda piste iniş yapmasını sağlayan ILS cihazının Konya Havaalanı'nda bulunmasına rağmen monte edilmediğini, gerekli montaj işleminin yapılmasıyla birlikte sisli havalarda uçuş iptallerinin yaşanmayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2007 Pazartesi 13:28:40
Güncelleme :19 Mart 2007 Pazartesi 13:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?