4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Tır şoförü feci şekilde can verdi

Konya'da, yüklü bulunan mermerleri kontrol etmek için kamyon kasasına çıkan şoför, mermerlerin kayması sonucu mermer ile kapak arasına sıkışarak hayatını kaybetti. 

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Ereğli çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'dan Konya'nın Ereğli ilçesi istikametine giden Mesut Çakmak (39) idaresindeki mermer yüklü kamyon, Ereğli yol kavşağını geçtikten sonra emniyet şeridinde durdu. Yüklü bulunan mermerleri kontrol etmek için kamyonun kasasına çıkan Mesut Çakmak, mermerlerin üzerine kayması sonucu mermer ile kapak arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Yol kenarında simit satan Musa Meşe (32), park halindeki kamyondan sarkan kolu fark ederek durumu polise haber verdi. Olayı anlatan Musa Meşe, "Sarkan kolu görünce çalışır vaziyetteki kamyona yaklaştım ve kontrol ettim. Şoförün öldüğünü anlayınca 155 polis hattını arayarak haber verdim" dedi. 

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, Mesut Çakmak'ın cesedini çıkaramayacaklarını anlayınca vinç ve kepçe çağırdı. Bir gencin kamyon şoförünün cansız bedenini cep telefonuyla görüntülemek istemesi de dikkat çekti. Savcının incelemesinin ardından Mesut Çakmak'ın cansız bedeni, yaklaşık 30 dakikada süren çalışma sonunda kurtarıldı. Çakmak'ın cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 12:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?