30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Tokat yiyince aklı başına geldi!

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE GENÇ KIZDAN ERKEK ARKADAŞINA EVLENME TEKLİFİ

Konya'da Sevgililer Günü'nü kutlamak için erkek arkadaşıyla birlikte eğlence mekanına giden genç kız, sahneye çıkarak erkek arkadaşına evlenme teklif etti. Evlenme teklifine önce "hayır" cevabı veren genç, kız arkadaşından tokat yiyince teklife "evet" dedi.

Konya'da Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyen üniversite öğrencisi Deniz Orhan (20) ile erkek arkadaşı Mustafa Akdeniz (24), Bosna-Hersek Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanına gitti. Şarkılar eşliğinde erkek arkadaşıyla eğlenen genç kız, sahneye çıkarak şarkıcıya erkek arkadaşına evlenme teklifi yapacağını söyledi. Bunun üzerine şarkıcının kısa bir konuşmasının ardından mikrofonu eline alan Deniz Orhan, konfeti eşliğinde 6 ay önce tanıştığı erkek arkadaşı Mustafa Akdeniz'e herkesin önünde evlenme

teklifi etti. Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Mustafa Akdeniz, alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak kız arkadaşının elini öptü. Evlenme teklifine cevap vereceği sırada şarkıcının oyununa gelip teklife önce "Tabii ki hayır" diyen Mustafa Akdeniz, bu cevap karşısında kız arkadaşından beklemediği bir tepki aldı. Hayır cevabından sonra kız arkadaşından tokat yiyen Mustafa Akdeniz, ikinci bir şaşkınlığın ardından evlenme teklifini "Sonsuza kadar evet" diyerek kabul etti. Mustafa'nın verdiği yanıttan

sonra dans etmeye başlayan çift, mekanda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Danstan sonra sakin bir yere geçerek erkek arkadaşına evlenme teklifini yineleyen Deniz Orhan, "Mustafa'yı çok seviyordum. Evliliği bir tek Mustafa ile düşündüm. Gerçekten ondan başkasını sevemeyeceğimi düşünüyorum. Sevgililer Günü'ne denk getirmek istedim. Sürpriz olsun istedim ve cesaretli olduğum için yaptım" dedi.

Teklif karşısında şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamayan Mustafa Akdeniz ise, "Benim yapmam gerekiyordu bu teklifi. Hakikaten sürpriz oldu. Ben olsaydım herhalde sahneye çıkıp evlenme teklifi yapamazdım" şeklinde konuştu.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE GENÇ KIZDAN ERKEK ARKADAŞINA EVLENME TEKLİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 10:31:05
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 20:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?