6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

TPF üyelerinden Çumra Şeker'e ziyaret

TPF ÜYELERİNDEN ÇUMRA ŞEKER'E ZİYARET

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen, "Hoşgörü Buluşması" çerçevesinde Konya Şeker A.Ş'ye ait Çumra Şeker Entegre Tesisleri ziyaret edildi.

Fabrika yetkilileri tarafından karşılanan TPF üyeleri, tesislerde incelemelerde bulundu. TPF Genel Sekreteri Coşkun Özden, Konya Şeker'in dünya şeker üretimindeki yerini iyi bildiklerini, bu nedenle bu tesisi gezmek istediklerini belirterek, "Tesisleri gezdiğimizde Türkiye'de böyle bir tesisin olması bizi hem şaşırttı hem gururlandırdı. Özellikle el değmeden üretilen çikolata ve şekerleme ürünleri gerçekten çok kaliteli" dedi.

TPF Başkanı Şeref Songör ise Pankobirlik Başkanı ve Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'u Konya Şeker Tesisleri'ndeki makamında ziyaret etti. Songör, Anadolu Birlik Holding'in Türkiye'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Recep Konuk'a teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızla Çumra Şeker Tesisleri'ni ziyaret ettik. Başta Türk tarımının büyümesine verdiğiniz katkı olmak üzere, üretim adına gerçekleştirdiğiniz tüm ürünler bizi mutlu etti" şeklinde konuştu. Başkan Recep Konuk ise, birlik ve beraberlik içerisinde ülke ekonomisinin düzlüğe çıkarılmasında el birliği yapılması gerektiğini dile getirerek, "Bizler üretici olarak, sizler de tedarikçi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. İçinde bulunduğumuz küresel mali krizden çıkışın bir yolu da üretimdir. Bunu başarmamız halinde ülke olarak mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

TPF ÜYELERİNDEN ÇUMRA ŞEKER'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 12:12:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 12:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?