4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Trafik kazası: 1 ölü 4 yaralı

kazaKonya'da, bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, gece saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi İstanbul yolu üzerinden Bosna Hersek Mahallesi istikametine seyir halinde olan Zeki Varlı idaresindeki 42 C 0614 plakalı minibüs, aniden önüne çıkan ve siyah bir Mercedes olduğu belirtilen otomobile çarpmamak için sürücünün direksiyonu sağa çevirmesiyle aynı istikamette seyreden Tevfik Akkoyun (53) yönetimindeki 42 DB 735 plakalı otomobile çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Zeki Varlı, otomobil sürücüsü Tevfik Akkoyun ve otomobilde bulunan aynı aileden Hatice, Ziyabe ve Metin Akkoyun yaralandı. Ağır yaralanan Tevfik Akkoyun ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralılar, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olay yerinde inceleme yapan polis, araçta bir de bebek olduğu duyumunu alması üzerine çevrede arama yaptı. Daha sonra araçta bebek olmadığı anlaşıldı.
.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2006 Pazar 14:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?