6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Trafik kazası. 1 ölü 7 yaralı

Konya'da saman yüklü kamyonun karşı yönden gelen başka bir kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.


Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Abditolu köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçükköy'den Konya istikametine giden Veysel Büyüktemiz idaresindeki 42 EK 223 plakalı saman yüklü kamyon, karşı yönden gelip saman yükü almaya giden Ali Tombul idaresindeki 33 TN 881 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, araçlarda bulunan ve yaralanan Veysel Büyüktemiz, Ali Tombul, Mustafa Yıldız, Erdal Tombul Konya Numune Hastanesi'ne, Battal Yaşlı (23), Ali Rüzgar (40), Ömer Sağlam (20) ve Adem Dorun (45) ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Erdal Tombul hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa Yıldız, Ali Tombul ile Veysel Büyüktemiz'in hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kaza sonrası kamyondan dökülen samanlar yola saçılırken, her iki kamyon da hurdaya döndü.


Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 16:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?