6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Trafik kazası: 12 yaralı

Konya'da seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu çeviren sürücü, döner kavşakta refüje çarptı. Kazada 12 kişi yaralanırken, araçta bulunan engelli bir kişi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza, saat 04.30'da Konya Adana Karayolu Ereğli Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adana'dan aldığı yolcularla Afyonkarahisar'a kaplıcalara gitmek için yola çıkan Tuncay Yegün'ün kullandığı 80 AG 223 plakalı minibüsün önüne Ereğli Kavşağı'nda köpek çıktı.

Sürücü Tuncay Yegün'ün köpeğe çarpmamak için direksiyonu çevirmesi üzerine kontrolden çıkan minibüs kavşakta refüje çarparak durabildi. Kazada araç içerisinde bulanan üç aileden 12 kişi yaralandı. Yaralılardan araç içerisinde sıkışan engelli bir kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Konya Numune Hastanesi ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların ayakta tedavi edildikleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 14:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?