4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Trafik kazası: 3 yaralı

Konya'da, içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil, önce kaldırımda yürüyen yayaya, sonra aydınlatma direğine çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 22.30'da merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Ercan A. (25) idaresindeki içerisinde 5 üniversite öğrencisinin bulunduğu 42 EB 744 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıktı. Otomobil, önce kaldırımda yürüyen Kemal Polat'a (20), daha sonra aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direği çarpmanın şiddetiyle yanında bulunan ağacın üzerine devrildi. 

Kazada yaya Kemal Polat ile birlikte Mehmet Kılıç ve ismi alınamayan bir öğrenci yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangın ihtimaline karşın otomobilin elektriğini kesti. Yaralılardan ismi alınamayan öğrenci, çekim yapan kameramanı engellemeye çalışınca polis tarafından uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen ambulansa bindirilen yaralılardan, ismi alınamayan öğrenci yine kameramana tepki gösterince sözlü tartışma çıktı. Öğrencinin polisler tarafından ambulansa bindirilmesiyle yaralılar Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sırasında kendisiyle ayakkabısının ayrı yerlere fırladığını anlatan bir görgü tanığı, gelen sesle dışarı çıktığını ve otomobilin bir yayaya çarptığını belirtti. Trafik polisi tarafından alkol muayenesi yapılan sürücü Ercan A.'nın alkollü olmadığı anlaşıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 14:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?