4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Trafik kazası: 5 yaralı

Konya'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerini olay yerinde müdahele ettiği yaralılar, ambulanslarla hastenelere kaldırıldı.

Kaza, merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi'yle Çimenlik Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Fetih Caddesi'nden seyir halinde olan Derviş Sağlam idaresindeki 42 VK 143 plakalı kamyonet ile Çimenlik Caddesi'nden kavşağa çıkan Ahmet Dağlı (25) idaresindeki 42 FZ 814 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, her iki araç sürücüsü ile otomobilde bulunan Musa Meşe (32) ve Habib Demirci (26) ile kamyonette bulunan Bülent Dikmen (24) yaralandı. Ambulans olay yerine gelene kadar yaralıların üzerine battaniye örtüldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak Ahmet Dağlı ile Musa Meşe'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 12:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?