4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Trafik kazası: 9 yaralı

Konya'da, işçi ve öğrenci taşıyan iki servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı öğrenci 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Tuzdeve Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçileri taşıyan Murat Yiğit (28) idaresindeki 42 C 0231 plakalı servis minibüsü, Arzu Sokak çıkışında, ilköğretim öğrencilerini taşıyan Mehmet Ali Tınkır idaresindeki 42 C 0588 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle yön değiştiren öğrenci taşıyan servis minibüsü elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada işçileri taşıyan servis sürücüsü Murat Yiğit, işçiler Adem Şener (26) ve Melek Şener (24) ile öğrencilerden Seher A. (12), Fatih D. (12), Merve K. (12), Mustafa Oğuz T. (13), Muhammet Şükrü T. (13) ve Ali K. (13) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya Numune Hastanesi ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerindeki araçları görüntülemek isteyen bir basın mensubu, işçileri taşıyan servis aracının önünde bekleyen bir kişi tarafından engellenmek istendi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 10:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?