3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Trafik kazası:4 yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında, ağaca çarpan araçta bulunan 4 kardeşten 2'si kaldırıma fırladı, 2'si ise araç içinde sıkıştı.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi'nde seyir halinde olan Ahmet Doğan (32) idaresindeki 42 DU 889 plakalı panelvan minibüs, aşırı hız, dikkatsizlik ve tedbirsizliğin yanı sıra bir aracın sıkıştırması sonucu kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Kaza sırasında sürücüyle birlikte araçta bulunan kardeşi Mehmet Doğan (23), araçtan fırlayarak kaldırıma düştü. Araçta bulunan diğer kardeşler Ömer (15) ve Seyit Doğan (28) ise araçta sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerdeki yaralılara müdahale etti. Sıkışan 2 kişiye ise önce sağlık ekipleri müdahale etti. Ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtarma çalışması yaptı. Seyit Doğan'ı 5 dakika içinde sıkıştığı yerden kurtarmayı başaran itfaiye ekipleri, Ömer Doğan'ı yaklaşık yarım saat süren çalışmayla kurtarabildi.
 
Yaralılar ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada yaralanan 4 kardeşten 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 11:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
savaş ÖZKAL IP: 88.240.181.xxx Tarih : 6.12.2006 17:53:53
Öncelikle Çok geçmiş olsun ömer kardeşim ve abileri ailece ve arkadaşlarımız hepinize dua ediyoruz tez zamanda iyleşmeniz için dualarımızı sizden eksik etmiyeceğiz siz hep bizimlesiniZ Allah yardımcınız olsun hepimizi aramızda tekrar görmek istiyoruz... ben savaş özkal ömer hakkında bana bilgi verirmisiniz lütfen msneme mail atarmısınız