6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Tramvay durağında can pazarı

Konya'da bir araca çarptıktan sonra takla atmaya başlayan otomobil, tramvay durağının üzerine devrildi. Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İstanbul Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogardan şehir merkezi istikametine giden Kasım Ç. idaresindeki 42 AFF 32 plakalı otomobil, aynı yönde giden Mevlüt K. yönetimindeki 42 NK 455 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Yoldan çıkan otomobil Şehitler Camii tramvay durağının üzerine devrildi. Durakta tramvay bekleyen vatandaşlar, takla atarak üzerlerine gelen otomobilin altında kalmaktan kaçarak kurtuldu.

Kazada her iki otomobilde bulunan Kasım Ç., Ceyda Ç., Volkan A., Sıdıka ve Sadettin K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tramvay durağının kullanılamaz hale geldiği kazada bir süre trafiğe kapatılan yol araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 14:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?