3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Transfer çalışmaları sürüyor

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda Tayfun Seven ve Rivero ile yollarını ayırdıklarını, geçen sezon ara transfer döneminde Ankaragücü'ne kiralanan Ahmed Belal'i de bu kulübe bonservisiyle verebileceklerini söyledi. 

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile yapacakları toplantıda transferde izleyecekleri yolun şekilleneceğini ifade etti. Sözleşmesi devam eden futbolcularla ile ilgili olarak şu an herhangi bir transfer ve takas durumunun söz konusu olmadığını belirten Oğuz, "Ancak transfer döneminde futbolcularımıza diğer futbol kulüplerinden talep gelecek olursa takas veya transfer bu durumda söz konusu olabilecektir. Bugün itibariyle futbolcularımız Tayfun Seven ve Rivero, hocamızın talebi doğrultusunda kulübümüzce serbest bırakılmıştır. Batista ile sözleşmemiz ise 2 yıl daha uzatıldı. Belçika'da futbol oynayan Fildişi Sahilleri uyruklu Mohamed Diallo ile de gerek kendisi ve gerekse menajeri aracılığı ile yapılan görüşmeler bir noktada tıkandı. Şu anda bu futbolcunun transferi ile ilgili bir belirsizlik söz konusudur. Sözleşme süresi sona eren futbolcumuz Bebbe ile de transfer görüşmelerimiz devam etmektedir. Kulübümüz tarafından futbolcunun menajerine bir teklifte bulunulmuş ve cevap beklenmektedir. Futbolcumuz Ahmed Belal, kiralık olarak forma giydiği Ankaragücü tarafından talep ediliyor. Futbolcunun kendisi de bu transferi istemektedir. İki kulüp arasında anlaşma olması halinde Belal Ankaragücü'ne gönderilebilir" dedi. 

Transfer sezonunda disiplinli bir ekonomi çerçevesinde, minimum bütçeyle maksimum faydayı sağlayacak oyuncuları transfer etmek istediklerini belirten Basın Sözcüsü Oğuz, "İhtiyacımız olan sol kanat oyuncusu ile ilgili Kayserispor'da futbol oynayan Ergün Teber ile ilgili transfer görüşmelerimiz sürüyor. Hocamızın talebi doğrultusunda Portekiz'de futbol oynayan Kuzey Afrikalı bir orta saha oyuncusu ile de menajeri aracılığıyla temaslarımız devam etmektedir. Çabamız Konyaspor'un transfer sezonunu disiplinli bir ekonomi çerçevesinde, minimum bütçe ile maksimum faydayı sağlayacak şekilde bitirmesidir" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 16:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?