7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Transfer çalışmaları sürüyor

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Özer, transfer gündemlerinde olan Brezilyalı kaleci Jefferson'un Oğuzhan'dan daha iyi bir kaleci olduğuna inanmadığını belirterek, kendi şahsi fikri olarak Brezilyalı kaleci Jefferson'un transfer edilmemesi gerektiği söyledi.

Konyaspor transfer komitesi Brezilyalı kaleci Jefferson ve Bursasporlu orta saha oyucusu Cihan Haspolatlı ile görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, tamamen şahsi fikri olarak Brezilyalı kaleci Jefferson'un Oğuzhan'dan daha iyi bir kaleci olduğuna inanmadığını belirterek, "Bu tamamen benim görüşüm. Mevcut kalecimiz Oğuzhan bana göre Jefferson'dan çok daha iyi bir kaleci. Jefferson'un Trabzonspor'daki performansı ortada. Bence bu transfer yapılmamalı. Diğer taraftan Cihan Haspolatlı ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu oyuncuyu da kampımıza dahil etmek için çalışıyoruz" dedi.

Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Mehmet Çakır için de transfer girişiminde bulunduklarını söyleyen Ramazan Özer, bu oyuncunun transferinden yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçtiklerini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 13:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?