7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Trap atış yarışlarına büyük ilgi

HUĞLU'DA TRAP ATIŞ YARIŞLARI

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen trap atış yarışlarına büyük ilgi oldu.

Huğlu Belediyesi'nin Huğlu Trap Atış Poligonu'nda düzenlediği trap atış müsabakalarına Türkiye'nin 8 değişik ilinden yaklaşık 60 sporcu katıldı. Trap atış müsabakaları sonunda birinciliği Burdur bölgesinden Mustafa Babacan, ikinciliği Huğlu'dan Ömer Avcı, üçüncülüğü ise Konya'dan Ertan Soylu elde etti. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde birinciye Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından bir adet super pozze, ikinciye otomatik, üçüncüye ise tek kırma av tüfeği hediye edildi. Dereceye giren sporculara ayrıca kupa verildi. Yarışmaları Derebucak Kaymakamı İsmail Şen, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, çevre beldelerin belediye başkanları ile atış sporuna gönül veren çok sayıda kişi izledi.

Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, bu yıl Gençlik Haftası kapsamında belde merkezinde üç ayrı etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Bunlardan bir tanesi halı saha futbol turnuvası, diğeri tek kurşun atışı yarışması, sonuncusu ise trap atış müsabakalarıydı. Geleneksel hale getirdiğimiz bu müsabakaların bu yıl ikincisini düzenledik. Yaklaşık 60 kişi trap atış müsabakalarında mücadele verdi" dedi.

HUĞLU'DA TRAP ATIŞ YARIŞLARI
HUĞLU'DA TRAP ATIŞ YARIŞLARI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:47:04
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 16:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?