5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Tribün terörüne son

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Konya’da tribün terörünü ve küfrü bitirmekte kararlı olduklarını belirterek, Beşiktaş maçında suçluların tespiti için 8 kamera kullanılacağını söyledi.

Konyaspor, Beşiktaş maçı öncesi İl Emniyet Müdürlüğü Hukuk İşleri Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Mehmet Narlı tarafından, 5149 sayılı Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmelikte yer alan konular hakkında rütbeli personele brifing verildi. Brifing sonrasında konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, tribün terörüne karşı tüm tedbirleri aldıklarını ve çalışmaların başladığını ifade ederek, "İlk defa 8 polis kamerası Konyaspor, Beşiktaş maçında görev yapacak. Sporun doğasına aykırı olan küfür ve şiddet insanları sahalardan soğutuyor. Biz burada suç işleyenlere göz açtırmayacak ve kanunları sonuna kadar uygulayacağız" dedi.

Polis olarak 2004 yılında her konuda başarılı olduklarını vurgulayan Tuzcu, "En son el attığımız konu stadyumlardaki şiddet ve kötü tezahürattır. Bunu da kesinlikle önlemekte kararlıyız. Konyaspor insanları birleştirmeli. Bundan sonra maçlara temiz insanlar, aileler gelecek" şeklinde konuştu.

konya
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 11:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?