7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Türk başkanın memleketinde sevinç

İSVEÇ'TE YENİDEN SEÇİLEN TÜRK BAŞKANIN MEMLEKETİNDE SEVİNÇ

İsveç Linköping kentinde belediye başkanlığı görevini yürüten Muharrem Demirok'un bu göreve yeniden seçilmesi memleketi Konya'nın Kulu ilçesinde sevinçle karşılandı.

İsveç'te yapılan genel ve yerel seçimlerde Linköping belediye başkanlığına Muharrem Demirok yeniden seçildi. Konya'nın Kulu ilçesinden yıllar önce İsveç'e yerleşen Demirok'un yeniden belediye başkanı seçilmesi hemşehrilerini sevindirdi. Kulu'da yaşayan yakınları da Demirok'un seçimden mensubu olduğu parti aracılığıyla zaferle çıkmasının mutluluğunu yaşıyor. Akrabaları, İsveç'in ilk Türk asıllı belediye başkanı Muharrem Demirok ile yaptıkları telefon görüşmesinde çok sevinçli olduğunu aktardı.

Seçmenlerine teşekkür ettiği belirtilen Demirok'un Linköping'i İsveç'in en yaşanacak şehri yapacağının sözünü verdiği öğrenildi.

Önceki dönem yaptığı hizmetlerin karşılığını sandıkta aldığını söylediği dile getirilen Demirok'un yeni projeleri arasında en önemlisinin işsizliği azaltmak için açılacak işletmelere kolaylık sağlayacağını duyurduğu kaydedildi.

Kulu Kaymakamı Ayhan Işık da, Muharrem Demirok'u kutlayarak yeni dönemde görevinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 12:38:00
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 14:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?