7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Üniversiteli kız intihar etti

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ KIZ YURTTA İNTİHAR ETTİ

Konya'da Selçuk Üniversitesi (SÜ) Aladdin Keykubat Kampüsü'nde bulunan kız yurdunda kalan üniversite öğrencisi genç kız yurt binasından atlayarak intihar etti.

Olay, saat 18.00 sıralarında SÜ Aladdin Keykubat Kampüsü Alaaddin Kız Öğrenci Yurdu C Blok'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yurtta kalan Mesleki Eğitim Fakültesi El Sanatları Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ayşe Yalçın (29), dördüncü katın tuvalet penceresinden aşağıya atladı.

Yalçın, olay yerinde hayatını kaybederken, polis ekipleri ve savcının inceleme yapmasının ardından ceset otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Yalçın'ın bugün final sınavının olduğu ve sınavının kötü geçmesi nedeniyle arkadaşlarına intihar edeceğini söylediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ KIZ YURTTA İNTİHAR ETTİ
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ KIZ YURTTA İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 19:35:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇALDIR KARDEŞLER IP: 78.186.69.xxx Tarih : 20.01.2010 19:23:44

Tanıdığımız çok değerli bir ailenin çocuğu olan Ayşe'nin ölümünden derin üzüntü duyduk.ALLAH'ın takdiri olmadan yaprak bile kımıldamaz.O halde İlahi taktirdir. Kederli ailesine Mevladan sabırlar diler ailece taziyelerimizi iletir ALLAH (cc) dan Ayşeye rahmet dileriz.Recep ÇALDIR  ve ailesi