4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Ünlü mankenler Konya'da

Konya'da bir otomobil galerisinin açılışına katılan ünlü mankenler Nilay Dorsa, Fatoş Seğmen, Fatoş Kabasakal, İpek Tanrıyar ve Nur Gümüşdoğrayan, açılışa katılanları adeta büyüledi. Güzellikleri ile ilgi çeken mankenler, otomobillerle poz verdi. Ünlü mankenlerin cep telefonu ile görüntülerini almaya çalışan vatandaşlar ise ilginç görüntüler oluşturdu. 

Mankenlerden Nilay Dorsa, tanıtım sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde milletvekili adayı olacağını açıklayan manken Tuğba Özay'ı eleştirdi. Nilay Dorsa, "Yok artık daha neler. Başımıza taş yağacak yakında. Bence herkes haddini bilmeli. Ne yapması gerektiğini bilmeli. Artık mankenler her şeyi yapan kişiler haline geldi. Bunlara neden olan da bu tip insanlar. O yüzden birileri açıklama yaparken düşünmeli. Kelimeleri seçseler, daha mantıklı açıklamalar yapsalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Öyle milletvekili olmak kolay değil. Altyapı lazım, o yüzden bence herkes ne yapması gerektiğini bilecek. Mankense mankenliğini bilecek. Ben de estetik cerrah olup bazı manken arkadaşlara beyin operasyonu yapacağım" dedi. 

İpek Tanrıyar ise Nilay Dorsa'nın aksine Tuğba Özay'ı destekleyeceğini belirterek, "Yolu açık olsun. Fikri hür, vicdanı hür gençlere ihtiyacımız var politikada. Tuğba, genç tabii ki. Şimdi yaşlı dersek kızar. Politikaya atılmak bilgi ve birikim ister. Eğer kendisinde bu bilgi ve birikimi görüyorsa neden olmasın. Yolu sonuna kadar açık olsun. Her zaman arkasındayım" şekinde konuştu. 

Üzerinde Arapça 'Allah' yazan bileklik takan eski Türkiye Güzeli Fatoş Seğmen ise, "Benim dini inancım çok fazladır. Nazardan ve kötü sözlerden kendimi korumak için takıyorum. Ondan dolayı bileğimden hiç çıkarmıyorum. Ya cevşen taşıyorum ya da kolumda Allah yazısı taşıyorum. Yani kendimi manevi olarak daha rahat hissediyorum" dedi. 

Öte yandan, otomobil galerisinin açılışını, Konya Valisi Atilla Osmançelebioğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AKP Konya Milletvekili Kerim Özkul, Selçuk Üniverersitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan ve İl Emniyet Müdürü Salih Tuczu yaptı.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 19:39:16
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 18:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?