4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Uygulamadan kaçtı , kaza yaptı

Konya'da asayiş uygulamasından kaçan otomobil ile polis arasında yaşanan kovalamacada, otomobiliyle kaza yapan alkollü sürücü yaralı olarak yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 00.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Beyşehir Caddesi üzerinde asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, şüpheli bulunan tüm araçları durdurarak arama yaptı. Uygulama sırasında Mehmet Ali C. (50) yönetimindeki 42 EB 797 plakalı otomobili de durduran polis ekipleri, otomobile yöneldikleri esnada otomobil uygulama alanından hızla kaçmaya başladı. Otomobilin kaçışı sırasında görevli bir komiser ezilmekten son anda kurtuldu. Buzun üzerine polis ekipleri ile otomobil arasında kovalamaca başladı. Dur ihtarlarına uymayan otomobilin sürücüsünün kaçmayı sürdürmesi üzerine polis uyarı ateşi açtı. Yunus Emre Mahallesi Sancakbey Sokak'ta devam eden kovalamacada otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yaka Meram Caddesinde kaldırıma çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön tekeri yerinden fırlarken, alkollü olduğu öğrenilen sürücü yaralandı. Yaralanan Mehmet Ali C. çağrılan ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Sürücünün 150 promil alkollü olduğu için polisten kaçtığı öğrenildi. Hasar gören otomobil bulunduğu yerden çekici ile otoparka çekildi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 12:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?