6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Uyuşturucu satıcıları yakalandı

Konya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1'i kadın 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüphelilerin evlerinden ve üzerinden 20 kilo esrar, 35 adet sigaralık esrar ve 540 adet extacy hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önce uyuşturucu suçundan tutuklanan Nurettin T. ile Durmuş K.'nin eşi ve arkadaşları aracılığıyla sokakta uyuşturucu satmaya devam ettiği bilgisine ulaştı.

İstihbarat çalışması yapan Narkotik ekipleri, yaptığı operasyonda cezaevinde bulunan Nurettin T'nin eşi Leyla T. ile, arkadaşları Ergün Y. ve Mustafa Ö'yü gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 20
kiloya yakın esrar, 35 adet sigaralık içime hazır esrar ve 540 adet extacy hap ele geçirdi.

Gözaltına alınan 1'i kadın 3 şüpheli Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Cezaevinde tutuklu bulunan ve eşi aracılığıyla yakalanan şüphelileri yönlendirdiği iddia edilen Nurettin T. ile Durmuş K. hakkında da işlem yapıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 17:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?