6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Uyuşturucu zanlıları adliyede

Konya polisinin 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 yıldır takip edilen uyuşturucu şebekesine yönelik Konya merkezli düzenlenen operasyonda Aydın, Adana, İstanbul, Ankara ve Hatay'da baskın yapılan adreslerde çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 71 kilo esrar ile birlikte 7 adet tabanca ele geçirilmişti. Konya polisinin zaman zaman yaptığı uyuşturucu operasyonlarında tutuklananlardan 21 kişinin de bu şebeke ile bağlantısı olduğu, 21 üyesi de cezaevinde olan uyuşturucu şebekesinin liderliğini Ş.K, yardımcılığını ise eşi S.K.'nin yaptığı iddia edilmişti.

Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü kadın 7 kişi serbest bırakılırken, gözaltında bulunan 15 kişi Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 09:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?