6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Üzerine not yazıp terkettiler

Konya'da otobüs durağında kundağa sarılı bir bebek bulundu. 1 haftalık bebeğin üzerinden "Adını Garip koyun. Ben onu sonra bulurum" yazılı not çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bir otobüs durağında vatandaşlar kundağa sarılı bebek buldu. Vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bebeğin üzerinde "Adını Garip koyun. Ben onu sonra bulurum" yazılı bir not kağıdı buldu. Polis tarafından Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolleri yapılan bebeğin, 1 haftalık ve 2 kilo 800 gram olduğu belirlendi. Ayağındaki damgadan bir hastanede doğduğu anlaşılan bebeğe hemşireler ve doktorlar üzerinde çıkan nottaki "Garip" ismini koydu.
 
Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, ilk kontrollerinin ardından Garip bebeğin Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 16:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kar IP: 88.226.64.xxx Tarih : 6.04.2008 21:23:28

herşey onu yapmakla başlayıp bitiyor demi yazıklar olsun bunu yapana seni annen baban sokağa mı bıraktı insanın hiç mi değeri kalmadı bu kadar basit mi herşey