6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Vade farksız konut fırsatı

Konya'nın merkez Meram ilçesinde Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. tarafından yapımı devam eden Nihavend Konutları'nda, 36 aya kadar vade farksız konut satışı yapılacak. Nihavend Konutları'nda gerçekleştirilen Albaraka Türk'le yapılan destek kredisi anlaşması tanıtım toplantısına Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, Albaraka Türk yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, Mertokon İnşaat'ın, genelde ülkenin, özelde Konya'nın konut ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürettiği konutlara, sıcak yuva özlemiyle oturan insanların yaşadığı mutlulukla gücüne güç kattığını, bu güç ve anlayışla her geçen gün daha da büyüğünü söyledi.

Hükümetin açıkladığı yeni tedbir paketlerinin, başta Konya olmak üzere ülkede ekonomik anlamda bahar havası yaşanmasına yol açtığını belirten Topbaş, "7'den 77'ye hemen herkes son ekonomik paketlerden memnuniyet duymuş ve yeni açılımları ve gelişmeleri beklemeye başlamıştır. Halkımız, istihdam, aş, iş, başını sokacak sıcak bir ev arzu etmekte ve ülkenin lokomotifi durumundaki özel sektöre bu alanda çağrılar yöneltmektedir. Mertokon İnşaat da, yöneltilen bu çağrılara, yükseltilen bu seslere kulak vermiş ve Nihavend Konutları birinci etapla halkımızın karşısına çıkmıştır." şeklinde konuştu.

Evi olmayanların kolay ve çok cazip fiyatlarla ve kredilerle, evi olanların tasarruf amaçlı ikinci ve üçüncü eve sahip olmalarının yolunu açmak üzere çalıştıklarını ifade eden Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, "Albaraka Türk ile Nihavend Konutları'na özel 36 aya kadar vade farksız, 60 aya, 72 aya kadar, çok ama çok düşük vade farklarıyla kredi desteği anlaşması imzaladık. Nihavend 1. Etap Konutları'nın anahtarları 8. ay itibariyle dağıtılmaya başlayarak yıl sonuna kadar tamamen teslim edilecek. Birinci etabın devamı niteliğindeki Nihavend ikinci etap konut hamlesin de pek yakında gerçekleşecek" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?